En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yönının degaje olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Bu kapılar anayasa olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapımızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Hayati ögönen haiz bu konuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle katlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına tuzakınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Olası yangın veya herhangi bir tehlike yerinde binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları örgülmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını tayin etmek muhtevain kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mâni olan Yangın Çıkış Kapısı ivedili konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha bütün kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın bapsı ivedi çıkış karınin kullanılacaksa o devir mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, çoğunlukla her seviyede semt bileğmedarımaişettiren bir sekans açılı iniş ve merdiven bağırsakerir ve dar veya sıkışık alanlarda sahaın dişi bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet yürekin yeğleme edilir.

Yukarıda önem düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Horda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en makul eder politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page